Over ons

28 januari 2016 was voor 3 jonge ondernemers het startsein. Op die datum hebben deze ondernemers de contracten getekend om deel uit te maken van de ARTEpreneur cvba so, en is Clique - Event Agency ontstaan. De 3 jonge ondernemers hadden voor zichzelf een doel dat ze zich wilden bewijzen en zich een positie in de evenementensector wilden toe-eigenen. 

Clique kan opgesplitst worden in 3 grote categorieën. 
Om te beginnen kan men beroep doen op Clique voor private evenementen zoals communies, verjaardagen, huwelijken, geboortereceptie's,.... 

Daarnaast kan je Clique ook inschakelen voor een resem publieke evenementen zoals bedrijfsfeesten, festivals, openingen, sportevenementen,.... 

Als laatste kan men ook beroep doen op Clique om ervaren eventmedewerkers te bekomen. Clique draagt personeel hoog in het vaandel en wil enkel kwalitatief personeel uitleveren. 

Samen met een ervaren team van medewerkers en leveranciers staan wij zowel in voor het bedenken, plannen als het uitvoeren van evenementen. 

Wij streven naar een hoo -kwalitatieve beleving voor de gasten, door te luisteren naar de wensen en verlangens van de klant. 
Daardoor creëren we een zo uniek mogelijk event op maat van de klant naar ieders budget.